O nama

Sve više se susrećemo sa problemom povraćaja poreza iz Nemačke za detaširane radnike. Iz tog razloga smo rešili da im pomognemo da besplatno dobiju proračun svog povraćaja poreza u Nemačkoj.

Savetujemo naše klijente da porez ne prodaju raznim agencijama, pomažemo u procesu povraćaja poreza i uz čekanje od samo par meseci možete dobiti svoj pun iznos povraćaja poreza na svoj devizni račun. U suprotnom agencije vas na brzinu mogu navesti da im potpišete ovlašćenje da oni umesto vas uzimaju porez, a za tu jednokratnu isplatu  mogu da vam uzmu i do 30 odsto od punog iznosa povraćaja poreza iz Nemačke.

Prosto rečeno, ukoliko je vaš ukupan povraćaj poreza iz Nemačke 2000 evra, agencije vam jednokratno isplate 1400evra, kada sačekaju da poreska isplati ceo iznos u plusu su vaših 600 evra.

Mi vas savetujemo da bolje da sačekata do 60 dana i pun iznos dobijete na vaš devizni račun direktno iz poreske. Razmislite i sami izračunajte koliko očekujete da bude vaš povraćaj poreza iz Nemačke, pozovite nas i mi ćemo pomoći koliko god možemo.